Εξουσιοδοτημένο service Kuvings® στην Ελλάδα μόνο από την Cooking Hellas.
Από τεχνικούς με εμπειρία και εξειδικευμένη εκπαίδευση.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Χάσατε το εγχειρίδιο που συνοδεύει τη συσκευή σας; Θέλετε να γνωρίσετε το Kuvings® σύστημά σας όσο το δυνατόν καλύτερα; Ξεκινήστε από εδώ, κατεβάζοντας σε ψηφιακή μορφή το εγχειρίδιο που σας ενδιαφέρει!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Όλα τα προϊόντα Kuvings® παρέχονται με περιορισμένη εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς, όταν προορίζονται για οικιακή χρήση σε κανονικές συνθήκες. Εάν το προϊόν της Kuvings® που αγοράσατε παρουσιάσει κάποιο ελάττωμα εντός της περιόδου εγγύησης, το Τεχνικό Τμήμα της Cooking Hellas, θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει το ελαττωματικό εξάρτημα. Εγγύηση παρέχεται μόνο για τα προϊόντα τα οποία έχουν πωληθεί από την εταιρεία και μόνο στην Ελλάδα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε τη σχετική επιβεβαίωση στο e-mail σας. Ο αριθμός παρακολούθησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξετε την κατάσταση του δέματός σας στην ισοτσελίδα των συνεργαζόμενων μεταφορέων μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μόλις η Cooking Hellas παραλάβει την επιστροφή σας θα ακολουθήσει αξιολόγηση σύμφωνα με τους σχετικούς όρους και θα σας αποσταλεί αντίστοιχη ενημέρωση
μέσω e-mail. Η αποστολή της επιστροφής θα πρέπει να γίνει στη διεύθυνση της Cooking Hellas, με έδρα την Ελπίδος 10, Αγία Παρασκευή, 15343, τηλ. 210 6199378.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ Ή ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών της Cooking Hellas στο τηλ. 2106199378 ή ενημερωθείτε σχετικά από τον σύνδεσμο https://kuvings.gr/return-policy/.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Ελπίδος 10, τ.κ. 15343, Αγία Παρασκευή, Αθήνα, τηλ. 2106199378, email: service@cookinghellas.gr