Αυτό το αρωματικό ποτό με στρώματα χυμού πορτοκαλιού, ροδιού και γρεναδίνης είναι ιδανικό για μια ζεστή μέρα

  • 2 πορτοκάλια (340 γρ x2)

  • ½ ρόδι (100 γρ)

  • 40 ml τεκίλα

  • 1 κ.σ. γρεναδίνη

  • Πάγος

  1. Πλύντε καλά τα φρούτα.
  2. Ξεφλουδίστε τα πορτοκάλια.
  3. Αφαιρέστε προσεκτικά τους σπόρους ροδιού από το φλοιό.
  4. Αποχυμώστε τα φρούτα.
  5. Προσθέστε την τεκίλα και σερβίρετε με πάγο.
  6. Προσθέστε τη γρεναδίνη και γαρνίρετε με μια φέτα πορτοκάλι.

Καλή απόλαυση!