
Αυτό το αρωματικό ποτό με στρώματα χυμού πορτοκαλιού, ροδιού και γρεναδίνης είναι ιδανικό για μια ζεστή μέρα
2 πορτοκάλια (340 γρ x2)
½ ρόδι (100 γρ)
40 ml τεκίλα
1 κ.σ. γρεναδίνη
Πάγος
- Πλύντε καλά τα φρούτα.
- Ξεφλουδίστε τα πορτοκάλια.
- Αφαιρέστε προσεκτικά τους σπόρους ροδιού από το φλοιό.
- Αποχυμώστε τα φρούτα.
- Προσθέστε την τεκίλα και σερβίρετε με πάγο.
- Προσθέστε τη γρεναδίνη και γαρνίρετε με μια φέτα πορτοκάλι.
Καλή απόλαυση!