Η παρασκευή παγωτού από καλοκαιρινά εποχιακά φρούτα είναι μια έξυπνη ιδέα, γιατί βρίσκονται έτσι κι αλλιώς σε αφθονία και έχουν γλυκιά γεύση.
Υλικά
  • Φράουλες, κατεψυγμένες, χωρίς κοτσάνια 150 γρ

  • Κράνμπερι, κατεψυγμένα 150 γρ

  • Αβοκάντο, κατεψυγμένο, ξεφλουδισμένο, χωρίς κουκούτσι και κομμένο σε φέτες 100 γρ

  • Αμύγδαλα σε φέτες 10 γρ

  • Κάσιους 10 γρ

  • Μέλι 10 γρ

  • Τυρί κρέμα 10 γρ

Εκτέλεσ
  1. Συναρμολογήστε τον αποχυμωτή χρησιμοποιώντας το κενό φίλτρο για παγωμένα επιδόρπια.
  2. Ξεπαγώστε για περίπου 5 λεπτά τις κατεψυγμένες φράουλες.
  3. Ξεπαγώστε για περίπου 5 λεπτά  τα κατεψυγμένα κράνμπερι.
  4. Ξεπαγώστε για περίπου 5 λεπτά το κατεψυγμένο αβοκάντο.
  5. Βάλτε στον αποχυμωτή ένα ένα όλα τα υλικά και αναμείξτε.
  6. Σερβίρετε αμέσως με την αγαπημένη σας γαρνιτούρα και απολαύστε.