Το Kale όπως και άλλα φυλλώδη πράσινα, είναι πολύ πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Περιλαμβάνει βήτα-καροτένιο, βιταμίνη C, καθώς και διάφορα φλαβονοειδή και πολυφαινόλες. Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που βοηθούν στην αντιμετώπιση της οξειδωτικής βλάβης από τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα και η οξειδωτική βλάβη πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των κορυφαίων αιτιών γήρανσης και πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων μορφών καρκίνου.

  • 5 φύλλα kale (120 γρ)

  • 1 αγγούρι (200 γρ)

  • 1 αχλάδι (200 γρ)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Πλύντε καλά τα συστατικά και βάλτε το Kale σε νερό για λίγα λεπτά.
  2. Κόψτε τα λαχανικά έτσι ώστε να χωρούν στη χοάνη.
  3. Φτιάξτε το χυμό εναλάσσοντας τα υλικά μεταξύ τους