Η επιλογή που θα σας χαρίσει σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνες C, B1, και B2 ενώ έρευνες δείχνουν ότι ο χυμός του σέλινου είναι περισσότερο ωφέλιμος όταν πίνεται μόνος του. Και φυσικά όσο πιο φρέσκος είναι τόσο καλύτερο.
Υλικά
  • Σέλινο 300 γρ (περίπου ένα ματσάκι)

Εκτέλεση
  1. Αφού πλύνετε σχολαστικά το σέλινο, κόψτε τις άκρες των μίσχων με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι
  2. Στη συνέχεια διαχωρίστε τους μίσχους από τα φύλλα
  3. Προσθέστε εναλλάξ στον αποχυμωτή τους μίσχους και τα φύλλα
  4. Σερβίρετε και απολαύστε ή βάλτε τον χυμό στο ψυγείο για μία ώρα