Τα αντιοξειδωτικά βετανίνη και η ανθοκυανίνη στα παντζάρια, βοηθούν στην αύξηση των ευεργετικών βακτηρίων του εντέρου, αποτρέπουν τη δυσκοιλιότητα και συμβάλουν στην αποτοξίνωση.
Υλικά
  • Πορτοκάλι 340 γρ

  • Παντζάρι 50 γρ

  • Μπρόκολο 150 γρ

  • Λεμόνι 60 γρ

Εκτέλεση
  1. Μουλιάστε το μπρόκολο σε κρύο νερό για λίγα λεπτά.
  2. Ξεφλουδίστε το παντζάρι και κόψτε το όσο χρειάζεται ώστε να χωράει στη χοάνη.
  3. Ξεφλουδίστε το πορτοκάλι και το λεμόνι.
  4. Προσθέστε όλα τα υλικά στον αποχυμωτή και αναμείξτε καλά.
  5. Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε ή βάλτε τον χυμό στο ψυγείο για μία ώρα.