
Ο χυμός παντζαριού έχει ξεχωριστή γεύση. Ο γήινος χαρακτήρας του υποδηλώνει ότι είναι πλούσιος σε σίδηρο, ασβέστιο και φολικό οξύ. Ο γευστικός συνδυασμός παντζαριών και φρούτων ενισχύεται από το μπρόκολο.
2 πορτοκάλια (340 γρ × 2)
¼ παντζάρια (50 γρ)
1 μάτσο μπρόκολο (300 γρ)
½ λεμόνι (60 γρ)
Προετοιμασία
Μουλιάστε το μπρόκολο σε κρύο νερό για λίγο και πλύντε το καλάό.
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Πλύντε καλά τα συστατικά
- Ξεφλουδίστε τα πορτοκάλια και κόψτε τα υλικά όπως απαιτείται για να χωράνε στη χοάνη.
- Φτιάξτε το χυμό εναλάσσοντας τα υλικά μεταξύ τους