Ο χυμός παντζαριού έχει ξεχωριστή γεύση. Ο γήινος χαρακτήρας του υποδηλώνει ότι είναι πλούσιος σε σίδηρο, ασβέστιο και φολικό οξύ. Ο γευστικός συνδυασμός παντζαριών και φρούτων ενισχύεται από το μπρόκολο.

  • 2 πορτοκάλια (340 γρ × 2)

  • ¼ παντζάρια (50 γρ)

  • 1 μάτσο μπρόκολο (300 γρ)

  • ½ λεμόνι (60 γρ)

Προετοιμασία
Μουλιάστε το μπρόκολο σε κρύο νερό για λίγο και πλύντε το καλάό.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Πλύντε καλά τα συστατικά
  2. Ξεφλουδίστε τα πορτοκάλια και κόψτε τα υλικά όπως απαιτείται για να χωράνε στη χοάνη.
  3. Φτιάξτε το χυμό εναλάσσοντας τα υλικά μεταξύ τους