Μία κουταλιά είναι αρκετή για να σας ταξιδέψει κάπου εξωτικά. Γρήγορο, εύκολο, υγιεινό και πάνω από όλα σπιτικό!
Υλικά
  • Μάνγκο, κατεψυγμένο, ξεφλουδισμένο, χωρίς κουκούτσι και κομμένο σε κομμάτια 400 γρ

  • Αμύγδαλα, σε φέτες 10 γρ (για γαρνιτούρα)

Εκτέλεση
  1. Ξεπαγώστε για περίπου 5 λεπτά το κατεψυγμένο μάνγκο.
  2. Τοποθετήστε το κενό φίλτρο για παγωμένα επιδόρπια στον αποχυμωτή. Προσθέστε αργά τα κομμάτια του μάνγκο και αναμείξτε.
  3. Σερβίρετε αμέσως με την αγαπημένη σας γαρνιτούρα και απολαύστε.