Το γάλα αμυγδάλου αποτελεί μία δημοφιλή και γευστική διατροφική συνήθεια και ειδικά για εσάς που επιθυμείτε να αντικαταστήσετε τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Πλούσιο σε αρκετές βιταμίνες και μέταλλα, ειδικά στη βιταμίνη Ε, ένα φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου περιέχει μόνο 39 θερμίδες, που είναι το μισό της ποσότητας θερμίδων που βρίσκονται σε ένα φλιτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα.
Υλικά
  • Αμύγδαλα, μουλιασμένα για τουλάχιστον 3 ώρες 180 γρ

  • Νερό 250 γρ

Εκτέλεση
  1. Μουλιάστε τα αμύγδαλα για περισσότερο από τρεις (3) ώρες.
  2. Προσθέστε τα μουλιασμένα αμύγδαλα στον αποχυμωτή. Αν χρειαστεί επαναλάβετε τη διαδικασία.
  3. Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε