2106199378 Επικοινωνία

REVO830

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΡΕΣΚΟΥ ΧΥΜΟΥ.

Διπλή χοάνη τροφοδοσίας. Καινοτομία!

Ευρύτερη χοάνη τροφοδοσίας 88mm, για χρήση ολόκληρων φρούτων και λαχανικών και χοάνη 45mm ειδικά σχεδιασμένη για μακρόστενα υλικά, όπως καρότα και σέλινο χωρίς να χρειαστεί να τα κόψετε. Τώρα, ο χρόνος προετοιμασίας και εξαγωγής χυμού μειώνεται με την ταυτόχρονη χρήση και των δύο υποδοχών.


Σύστημα αυτόματης κοπής. H επανάσταση!

Καθώς τα μακρόστενα συστατικά όπως τα καρότα, τα αγγούρια, τα φυλλώδη λαχανικά όπως το σέλινο κ.ά εισάγονται στη χοάνη, ο κώνος σύνθλιψης τα κόβει πριν τα συνθλίψει, ενώ διατηρεί την αργή και ψυχρή έκθλιψη με 48στροφές/λεπτό.


Πιο ισχυρός και πιο αθόρυβος κινητήρας.

Εμπνευσμένος από το επαγγελματικό μοντέλο, ο κινητήρας του REVO830 σας εγγυάται απίστευτη αντοχή. Με αυτή τη νέα τεχνολογία, ο κινητήρας του REVO830 είναι πιο αθόρυβος και πιο ισχυρός από τις προηγούμενες εκδόσεις.

10 χρόνια εγγύηση στον κινητήρα

Premium σχεδιασμός.

Εμπνευσμένος από το επαγγελματικό μοντέλο, ο κινητήρας του REVO830 σας εγγυάται απίστευτη αντοχή. Με αυτή τη νέα τεχνολογία, ο κινητήρας του REVO830 είναι πιο αθόρυβος και πιο ανθεκτικός από τις προηγούμενες εκδόσεις.


Τέλειος χυμός, χωρίς φυτικές ίνες.

Εξοπλισμένος με την τεχνολογία "Max Filter", έναν συνδυασμό κώνου σύνθλιψης και ενός συμπαγούς φίλτρου, σας προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας χυμό χωρίς ίνες, με μεταξένια υφή και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Ακόμα πιο εύκολο πλύσιμο.

Το στόμιο εξόδου πολτού είναι πιο φαρδύ και μεγαλύτερο από αυτό των προηγούμενων μοντέλων επιτρέποντας τον καθαρισμό ακόμα και των πιο δύσκολων υπολειμμάτων.

Ο REVO830 συνοδεύεται από 3 ειδικά σχεδιασμένα βουρτσάκια καθαρισμού, συμπεριλαμβανομένου και του ειδικά σχεδιασμένου περιστρεφόμενου καθαριστή. Έτσι, το καθάρισμα του φίλτρου γίνεται σε χρόνο μηδέν.

Νέο, έξυπνο καπάκι.

Το νέο, έξυπνο καπάκι στο δοχείο ανάμειξης χυμού αποτρέπει οποιαδήποτε διαρροή και σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή ανάμειξη.

Ασφαλής χρήση από όλους.

Με το διπλό σύστημα ασφαλείας, ο αποχυμωτής θα ξεκινήσει τη λειτουργία του μόνο όταν το δοχείο ανάμειξης χυμού είναι σωστά τοποθετημένο στη βάση και η χοάνη τροφοδοσίας εφαρμόζει σωστά και είναι πλήρως κλειδωμένη. Επιπλέον, το καπάκι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτρέπει την είσοδο των χεριών στη χοάνη τροφοδοσίας. Ο εργονομικός σχεδιασμός του εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια για όλους.

Δοχεία, έξυπνα σχεδιασμένα.

Πιο εύκολο κράτημα και ακόμα πιο εύκολη αποθήκευση και εξοικονόμηση χώρου αφού ο νέος σχεδιασμός των δοχείων χυμού και πούλπας σε τετράγωνο σχήμα, σας επιτρέπει να τα τοποθετείτε ακριβώς το ένα μέσα στο άλλο.

Διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
www.cookinghellas.gr/product-category/kuvings/

Αγορά εδώ