Ένα δροσερό καρπούζι για να το απολαύσετε! Προσθέστε λίγη μέντα και ανθρακούχο νερό για να το απολαύσετε πιο δροσερό.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- Καρπούζι, φύλλα μέντας μηλιάς
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού, Ανθρακούχο νερό (400 ml)
ΜΕΘΟΔΟΣ
- Ετοιμάζουμε τα υλικά και τα κόβουμε σε κατάλληλα μεγέθη.
- Στερεώστε τη λεπίδα στο δοχείο και βάλτε τα έτοιμα υλικά στο δοχείο.
- Γυρίστε τον επιλογέα στο MIN και αργά ανεβάστε τον στο MAX.
- Γαρνίρετε με λίγη μέντα.